Skip Navigation or Skip to Content
logo
VRIJBLIJVEND KIJKJE NEMEN op 25 januari 2023!

Open dag

Kom naar de open dag !

Op woensdag 25 januari 2023 zetten we tussen 9 en 12 uur onze deuren open. Bent u benieuwd of onze school bij uw kind past?

Kom dan een kijkje nemen en de Bernadette sfeer proeven.

U ziet de school mede door de ogen van andere ouders. Tijdens de open dag verzorgen ouders van onze school namelijk de rondleidingen. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan teamleden.

Aanmelden is niet nodig. Zien we u op onze jaarlijkse open dag? De koffie staat klaar!

 

Het motto van basisschool Bernadette is ‘SAMEN LEREN GROEIEN’. In deze drie kernwaarden zit alles opgesloten waar we voor staan.

SAMEN: Het leven en het leren samen leren te delen en hiervan genieten. We leren samen door het inzetten van coöperatieve werkvormen.

LEREN: We leren niet alleen door kennis te vergaren maar ook in hoe we met elkaar en met de maatschappij willen omgaan. We leren ook hoe we het beste tot leren kunnen komen. Chauffeur zijn van je eigen leerproces is daarbij een belangrijke vaardigheid.

GROEIEN: Groeien is iets anders dan de hoogst mogelijke cijfers halen. Natuurlijk vinden we resultaat belangrijk maar we helpen kinderen vooral te groeien in het ontwikkelen van vaardigheden. Elk kind kan groei blijven doormaken op zijn/haar eigen niveau. Zowel op cognitief gebied als op sociaal emotioneel gebied.

Bent u benieuwd of u dat terug ziet op onze school?

Kom dan naar onze Open Dag!

WELKOM 25-1-2023 van 9.00 tot 12.00 uur!